Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Episod 1

Ahad, 30 Ogos 2009
Salam
Arini..Aku berada di hotel seri malaysia,Taiping merupakan bandar warisan yang cantik & menarik dengan bangunan-bangunan bersejarahnya....

Aksi-aksi

Khamis, 27 Ogos 2009

Aksi-aksi smackdown Aqil & Ika...

Aksi-aksi

Budak hyperactive yang memberikan pose kanggaroo...

Aksi-aksi

Botol susu Ika tertinggal dlm keretaku....Beli botol susu baru lerr..

Cinta Tidak Mengenal Siapa...It's True!!

Ahad, 23 Ogos 2009
Kadang-kadang kite xperasan orang lain mempunyai perasaan kepada kita..Walaupun berlainan kaum..
video

No More Longer In Your Life!

Mencari teman hidup yang sejati merupakan satu ibadah.. Our Prophet loved who follower married...
video

Beautifull...

Kecantikan bukan hanya di luar tetapi kecantikan lahir dari dalam hati...

video

Simple but deeper...

video

Teringat waktu mengikuti 60earth hours...1st time, i looked Yasmin Ahmad live! Selamatkan bumi kita..Ianya satu ibadah.......

Aktiviti Ramadhan

Selain daripada tdo waktu-waktu cuti ni..Adalah lebih baik kita mengisi sesuatu dengan amalan yang berfaedah...Aku mengisi masa lapangku dengan mendapatkan idea-idea baru untuk experimenku yang akan datang. Menonton video Yasmin Ahmad memberikan ku seribu idea yang akan ku olahkan di dalam hasil kerjaku yang akan datang..Walaupun aku bukan seorang director..Tetapi aku akan adaptasikan karya beliau di dalam architecture...

Sesungguhnya..JAsa Orang TUa mU Amat TinGGi

video

Ramadhan 2.1

Sabtu, 22 Ogos 2009
Sekecil ni..Nur Atikah Osman..Adik kepada Muhammad Aqil Aiman...Cool je..Senang jaga...Tapi AWAS!!!...Sekiranya mood dia tak baik...Suara Saprano akan bergema dengan asyik di segenap pelosok alam...HAhahaHAHA

Ramadhan 2


Allhamdulillah dapat berbuka bersama keluarga di kampung. Aku masih diberi peluang lagi oleh Allah untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang Muslim..
Gambar di atas ini namanya Muhammad Aqil Aiman Osman..Baru 4 tahun maa..Anak buah aku yang pertama..Hyperactive..Kesian gak dok melalak maghrib tadi..Dua beradik ini telah dihantar ke kampung untuk memudahkan urusan mama & abah diorang nak berniaga di Pasar Ramadhan..Boleh buat belanja raya nanti..Lagi pun sekarang ni banyak penyakit..H1N1 la..Apa2 la..Kurang-kurang kat kampung ni boleh la control sikit...hehehe...Tapi tak semudah yang disangka..

Jogja>solo>Jogja_23

Selasa, 11 Ogos 2009















Patung Berhala yang diletakkan di depan hotel budget tempat aku dan rakan2 menginap





Jogja>solo>Jogja_22

Pemandangan sawah terbentang di sekitar perjalanan menuju ke Borobudur & Gunung Merapi...

Jogja>Solo>Jogja_21

Tujuh geng yang telah menjajah borobudur,memberikan post-post seorang pejuang

Jogja>Solo>Jogja_20


Terlena di dalam keretapi dari Jogja ke Solo yang memakan masa satu jam...

Jogja>Solo>Jogja_19


Kami sampai di stesen Jogja sekembali daripada Solo..Walaupun penat tapi kami puas hati dengan trip ini.

Jogja>Solo>Jogja_18


Aku suka tgk gambar ni,sbb pokok tu kot...Posing kt pokok di kawasan Prabanam

Jogja>Solo>Jogja_17


Kawan-kawan yang baru aku kenali di sana,dia orang memang sempoi

Jogja>Solo>Jogja_16


Huh! Puas memanjat gunung merapi,bersantai di kaki bukit..

Jogja>Solo>Jogja_15


Berposing disebalik kubah borobudur..

Jogja>Solo>Jogja_14

Perjalanan pulang setelah pulang dr borobudur,letih bangat!!

Jogja>Solo>Jogja_13


Bergambar berlatarbelakangkan kuda kepang..takuttt siott tgk muka diorg

Jogja>Solo>Jogja_12

Berada di lorong-lorong Solo yang aman permai..

Jogja>Solo>Jogja_11


Sempat singgah mengambil di arca monyet2 yang sedang bergayutan di laluan jalan utama ke Gunung Merapi...

Jogja>Solo>Jogja_10

Di hadapan laluan masuk ke Kraton Jogja..Mcm bdk2 sekolah je hehehe

Jogja>Solo>Jogja_9


Konsert di tengah-tengah bandar Solobagan..Memang luar biasa...

Jogja>Solo>Jogja_8

Kali kedua masuk ke Borobudur...Bergambar di hadapan kaunter International visit/Vip di Pintu masuk ke Borobudur...

Jogja>Solo>Jogja_7

Gambar sama lg...hehehe

Jogja>Solo>Jogja_6

Nampak ceria je gambar ni,walaupun kami kepenatan...

Jogja>Solo>Jogja_5


Post menarik di lukisan dinding salah satu lorong perkampungan batik di Solo

Jogja>Solo>Jogja_4


Perkampungan batik menghimpunkan pelbagai jenis keluaran batik....

Jogja>Solo>Jogja_3

Bertapa di perkampungan Borobudur...

Jogja>Solo>Jogja_2

Kepuasan yang maksimun mengambil gambar berlatarbelakangkan Borobudur...

Jogja>Solo>Jogja_1

Pose jejaka idaman Malaya...
Jumaat, 7 Ogos 2009

Serigalagala_20


Serigalagala_19


Serigalagala_18


Serigalagala_17


Serigalagala_16


Serigalagala_15


Serigalagala_14

Khamis, 6 Ogos 2009

Serigalagala_13


Serigalagala_12


Serigalagala_11


SERIGALAGALA KUAT!!

video

Fotoserigalagala_1

Rabu, 5 Ogos 2009

Fotoserigalagala_2



Fotoserigalagala_3


Fotoserigalagala_4


Fotoserigalagala_5